Ny header

Från:

Till:

(Klicka på bilderna så blir dom större)

Tycks?
Ska fixa mer med designen och sånt senare..

Baby know for sure that I'll never let you go

God morgon, har ledigt från skolan idag men vaknade endå klockan kvart över sju för jag har ljudet på på min mobil och så har jag laddat ner en app (NRJ wake up call) så låter den skitmycket så jag vaknade då, sen kunde jag inte somna om så gick och la mig i soffan framför tvn med datan istället.
Idag ska jag baka till skolan, sen ska man till skolan vid halv fem typ till ca åtta, men vi ska få gå lite tidigare för vi ska åka upp till mölnlycke till några som ska hjälpa oss med Astrid till utställningen.
Så kommer antagligen inte uppdatera ikväll.
Men Onsdag-Måndag är det LEEEEEDIIIIGT!
Sen på Tisdag är det klassens dag och Onsdag avlsutning och sommarlooov :D :D.

haha failbild


Monday morniiing

Hej, kollar på tv och ska strax gå till skolan. Ska bara sminka mig och packa gympakläder först!
Idag är det sista skoldagen, så skööönt. Och det är bara idrotten som är riktig lektion, men jag hör av mig efter skolan!

haha gammal bild..

Don't tell me you're sorry cause you're not

Tjenare folket, sitter i sängen och pratar med Johanna, trevliiigttrevligt.
Och så kollar jag på big brother också, och har typ precis ätit upp min glass, anteckna. Nejmen vet inte vad jag ska skriva mer, imon blir det skola och sen vara med Johanna, pusshej.

Marränger, grädde, chokladsås, glass och jordgubbar = (y)

Med Johanna

Sitter på sängen nu med Johanna, vi ska kolla film. Efter det ska jag/vi nog fixa ny design, eller header iallfall! Men vi får se om datan ens funkar.

haha random bild från en musiklektion :)

Naturbilder!













Morniiiiiing

Hejsan hoppsan, jag ligger just nu i sängen och kollar på tv och väntar på att Johanna ska vakna! Ska nog klä på mig och äta o sånt snart om jag orkar. Idag ska jag vara med Johanna, vet inte vad vi ska göra men vi hittar la på något. Aa det finns väl inte så mycket mer att säga, pusshej.

Gammal bild, saknar mitt hååår :(

Dagar

4 Dagar kvar tills Astrid ska ställas ut första gången.
6 Dagar kvar tills Beliber parade.
7 Dagar kvar tills "Pelikanfestival" eller vad det nu heter.
10 Dagar kvar tills sommarloooov!


Nu: Fiiiiilm

Är sjukt trött nu, vaknade typ halv 7 7 av mig själv idag ;o. Så ska lägga mig i sängen och kolla på film nu, toy story 3 haha. Mycket till liv jag har då..
Men vi hörs imon, pusshej!

Just shout whenever, and I'll be there.

Tjenixen, sry för att jag inte har uppdaterat. Men igår så slutade vi tidigare från skolan så då gick vi hem hit med johanna och johanna, sen lite senare drog jag till lisse med Johanna P och hade kuuul. Och idag har jag varit på konfirmation och sen var jag hemma hos Eve, orkar inte blogga så mycket mera. Bilder kommer kanske senare om Eve laddar upp dom på facebook. :)

Dagens låt!


Dagens outfit


Tröja: Gina Tricot
Örhängen: Gina
Linne: Marwin
Jeans: Ullared

You've got that smile that only that only heaven can make.

Rätt okej dag idag. Först var det skola, började nio. Sen efter det gick jag hem och åt och kollade på tv lite, sen träffade jag Jasmine och Lovisa, så var vi ute lite, sen gick vi hem och typ kollade på tv, lyssna musik o sånt.
Jasmine drog hem vid sju halv åtta kanske och Lovisa gick nyss, så nu sitter jag har tyst helt ensam och kollar på Glee. Mamma kommer hem snart så då ska vi äta och sen ska jag typ.. vet inte, kanske välja kläder tills imon eller nåt? Sen blir det iallfall big brother, det är inte så roligt nu för tiden men det finns ju inget annat att kolla på direkt så.
Imon börjar skolan 5 över halv 12, sååååå j*vla sköönt! Så har vi tre lektioner, vikarie på 2, och slutar 10 över 2 :D :D. Haha, och på Fredag slutar vi 1 timme tidigare än vi brukar, och sen e det bara Måndag och sen e det snart loooov :). Seriöst längtar så fkn myckeet!! Jaja, ni får några bilder på mig Jasmine och Lovisa från idag, ingen har ju sagt att vi är normala..



Ingen rubrik.

Sitter här i köket och äter frukost nu, har precis vaknat typ.
Börjar 9 idag, så har inte så jättebrottom. Och sen så blåser det typ storm ute, uusch. Så idag ska jag nog kolla på film också, typ heeela dagen, efter skolan då.
Men nu ska jag duscha och börja klä på mig och sånt, hörs sen!

Haha uuuusch, och mitt hår ser ut som ett afro :(


Måndag 23 Maj

Hejsan alla! Idag har jag varit i skolan då, tråkigt, hade simprov och matteprov. Nu sitter jag med Johanna och Lovisa och kollar på 90210, direkt när det är slut ska vi köpa kebab och sen kolla på film, hihi. Pusshej

I'm back!

Nu drar jag och Johanna och möter Jasmine, sen drar vi till sjön, ha en bra dag alla! :)
uppdaterar sen.

Ingen uppdatering!

Har ingen ork till något längre, inte gå upp, inte gå till skolan, ingenting. Så kommer nog inte uppdatera på ett tag..

Älska


ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ♥♥♥♥♥

Fuck alla haters, han är bääääst!

:'(

fuck dagen, fuck allt. När jag vaknade var jag ju ledsen och arg och allt, så dagen började ju inte precis bra.
Sen blev det lite bättre, sen när jag skulle sparka en boll till Astrid så tog jag i ashårt men så sparkade jag på en sten som satt fast i marken istället -.- , så nu kanske jag har stukat tån eller nåt, känns som det iallafall.
Sen så lite efter det nu på kvällen så blir jag ledsen och sånt igen, alla känslor på samma gång.
Haaatar dagen, nu ska jag försöka duscha sen äta och sen ska jag försöka sova!

Hemma från skoolan

Är hemma från skolan nu, eller kom hem för typ 45 minuter sen, men endå. Nu ska jag göra pankakor och kolla på 90210 och sen gå ut med Astrid och kolla på film, orkar inte göra något annat idag, pusshej.


16 Maj

Vaknade imorse och var arg, ledsen, trött och allt. Vet inte varför.
Och så är det skola idag också -.-, börjar 10 över 8 så måste gå nu typ.
Men det är typ bara 2 skolveckor kvar, sen är det måndag v 22, tisdag är det typ "arbetsdag" sen på kvällen öppet hus, och på onsdag torsdag fredag lördag söndag måndag ledigt, sen tisdag klassens dag, sen onsdag v 23 skolavslutning :D :D :D :D.
Aja måste rusa nu, hejdå.

Big brother!

Idag har jag varit med Johanna och Lovisa. Johanna sov över här, så sen när vi hade vaknat och ätit frukost och sånt så åkte vi till Kållered och fixade lite saker och sånt, köpte en stor Justin Bieber- plansh (stavning).
Sen var jag lite med Johanna och vi lyssnade på musik och sånt och fixade en sak, kan säga vad det är sen, när det är helt säkert.
Sen var jag med Lovisa och Johanna, vi typ var hemma hos Lovisa och dampade lite så grannarna kom upp och klagade, då gick vi ut och aa, luffade runt lite. Rätt chill helg.
Det var väl bara det, nu blir det big brother som redan har börjat, pusshej.


On the buuuss

Tjeenare folket, sitter på bussen på väg hem från Kållered nu, har köpt lite saker till.. En sak. Sen köpte jag en justin bieber poster. Ja jag vet att jag har sagt att jag inte tycker att han är något speciellt o sånt. Men jag har ändrat mig, han är faktiskt riktigt bra. Men jag är inte psyco som vissa andra av hans fans, Jaja känner att detta inlägget inte blir så lyckat så jag slutar nog nu, hör av mig sen.

Eurovision song contest

Sitter här med Johanna, hon ska sova över :).
Vi kollar på Eurovision song contest, låten som är nu från "Georgia" haah vet inte vilket land det är :S. Iallfall, den är väldigt dålig.
Idag var vi ju på Frölunda, hittade bara 1 par örhängen, kan visa bild imon. Vi kanske ska dit imon också men vi får se.
ooooch, HEJA SVERIGE!! (på eurovision asså) haha.





På bussen

Sitter på bussen nu, ska till Frölunda med Johanna. Vet inte om vi ska köpa något, men ska kolla på kläder och väskor iallfall. Hör av mig sen, pusshej.

Tävling om presentkort på H&M!

Jag är med och tävlar om ett presentkort på H&M värt 1000 kr hos Kungisabella, var med du också! :)
Länk till tävlingen: http://kungisabella.blogg.se/2011/may/1000-presentkort-pa-hm.html#comment


14 Maj

Guten morgen, jag vaknade klockan 11 idag av att Johanna ringde och väckte mig. Nu har jag varit inne på datan, facebook o sånt. Ska börja fixa mig och äta så jag kan träffa Johanna sen, vet inte vad vi ska göra. Kanske åker upp till sjön en stund för det är riktigt fint väder, aja vi får la se.

Random bild


Ingen rubrik

Bloggar från iphonen nu, e sjukt trött. Idag var det skola, skapande skola hela dagen. Vet inte om jag har berättat vad det är men det är iallfall att folk som håller på med filmning och sånt kommer till skolan och så ska man typ filma och skriva manus, göra storyboard och allt sånt shit. Men det var rätt kul, bättre än vanlig skoldag iaf. Jag lovisa Jesper och Joel var i en grupp, filmen som blev klar idag lägger jag upp här på bloggen när den har kommit upp på youtube. Sen efter skolan så var jag med Johanna och Lovisa och vi kollade på instängd 2, för the uninvited funkade inte :(. Instängd 2 var sjukt bra ändå, mycket bättre än ettan. Sen åkte Lovisa hem och då var jag med Johanna och följde henne hem för en stund sedan, nu kollar jag BB och kommer la somna aldelles strax, pusshej. Blogg.se kan skita på sig och släppa appen NUUUU!

Fredag den trettonde

Nu ska jag Lovisa och Johanna kolla sckräckfilm, pusshej.


Paranormal activity & Never say Never

Idag har jag sett Paranormal Activity, ettan idag faktiskt ;), och Never say never.
Paranormal Activity var bra, fast tvåan var liiite bättre.
Never say never, vet inte riktigt. Gillar inte Justin Bieber så mycket. Han är väldigt duktig och sånt såklart annars hade han ju aldrig lyckats så bra, men han är la okej. Filmen var lite seg bara.
Börjar gilla honom lite mera nu på sistonde men jag är inte så direkt "OMG JUSTIN BIEBER, I LOOOOVE YOOOOU!" , men vissa låtar är väl rätt bra. Aa det var väl allt.
Nu blir det datan och sånt och sen big brother :)
och btw så var jag med Lovisa, David och Johanna, hehe.

Dagens outfit


Paranormal Activity 2

Jag har sett världens läskigaste film, seriöst trodde att jag skulle dö. Jag var hemma hos Johanna och vi kollade på Paranormal Activity 2. Den va asbra men seriöst jag sket på mig, eller nä det gjorde jag inte men har aldrig sett en läskigare film. Men den va asbra och ni borde se den. Jag va helt svettig när jag kom hem så duschade askallt, nu ska jag kolla på big brother och nåt annat och lägga fram kläder tills imon, sen ska jag sova, pusshej.


If tomorrow never comes, would you know how much I love you?

Hejhej, dagen idag då. Först var det skola, började 5 över 9, sen hade jag håltimma och då drog jag, Lovisa och Johanna hem och kollade på film och sånt. Sen hade vi matte sen lunch och då gick vi också hem, sen svenska och klassråd. Fick sluta tidigare idag. Sen gick jag ut med Astrid och nu har jag precis kommit in och väntar på att Lovisa och Cissi ska komma hem från skolan, dom fick gå tillbaka dit för Lovisa hade glömt sin skåpnyckel, så nu har dom hämtat den och ska hämta hennes mobil och väska och sånt, anteckna!
Skulle igentligen åkt och badat med Jasmine idag men det är inte så fint väder och det skulle typ åska och sånt.
Sen har jag typ inte pratat med henne så vet inte hur det blir faktiskt, vi får väl se.
När Cissi och Lovisa kommer hem så ska vi köpa kebab, haha. Sen ska vi typ bara kolla på film och sånt, så kanske Jasmine kommer med om jag får tag på henne!? Städa rummet måste jag göra också :(
Aja det var väl allt, pusshej.


Astriiid, såsöt (L)

Mean girls

Gick hem på håltimman med Johanna och Lovisa, nu sitter vi och kollar på Mean girls
hinner inte skriva ngt mer nu, pusshej.


Bilder från helgen



HAHAHAHA FAAAAIL




Nybadade



Johanna bloggar..










Dagens outfit


Mooget

Asså vem tror du att du är? Värsta änglabarnet eller? För det kan jag säga direkt, att det är du inte!
Men det är jättebra att du vågar säga vad du tycker och kaxa dig och sånt på sms, ska vi se om du vågar göra samma sak i verkligheten då?
Du kan köra upp dina jävla ord någonstans där någon bryr sig om dom, för jag är så jävla trött på dig och ditt bullshit nu!


.

Sitter hemma och lyssnar på musik med Lovisa nu. Åkte till sjön direkt efter skolan med några tjejer från klassen.
Och sen träffade jag Jasmine en liten stund och satt och prata lite.
Aja, bilder kommer sen pusshej.


Låten äääger

Måndag kväll

Kom hem från Johanna för typ 40 minuter sen, ångrar lite att jag gick hem så tidigt faktiskt. För nu sitter jag här helt ensam hemma, gillar det verkligen inte, speciellt på kvällen.
Men nu kom Cissi hem så jag är inte ensam längre, hehe.
Har precis duschat och gjort ansiktspeeling och sånt, ska måla naglarna igen för man ser typ inte ens att jag har nagellack på nu.
Och snart kommer Mamma, så då ska vi äta Mc Donalds.
Men ska ta fram kläder för imon och sånt nu, hörs imon.

Fuuul bild på mig nu

Hemma hos Johanna

Sitter hemma hos Johanna nu, vi kom hem från sjön för 5 minuter kanske.
Iallfall, vi hade det jättetrevligt idag och lite färg har vi allt fått ;) fastän vi åkte upp rätt sent, efter skolan.
Lite bilder från dagen:



Nu ska vi/jag spendera resten av dagen med att måla naglarna, sätta på lösnaglar, göra ansiktsmask, inpackning i håret och sånt, pusshej.

Yees

Yeeees, blogg.se funkar igen ooooch det är bara 1 månad kvar till sommarlovet :D Har skrivit massa inlägg nu i helgen som inte har publicerats men ska försöka igen, men nu ska jag bada, årets tredje dopp. Pusshej <3

Mobilblogg

Ligger och kollar på bog brother nu, fast det är reklam men a, iallafall. Bloggar från iphonen nu för orkar inte sätta på nån data för jag e astrött och kommer somna vilken sekund som helst. Berättar om helgen och lägger in bilder och sånt imon, har fått igång datan nu ju :D Imon är det tillbaka till helvettet, men om exakt en månad är det ju sommarlov :):):):):):):):) så får försöka att hålla ut. Kan säga att det aldrig har varit så skönt med helg iallfall.. Jaja nu börjar big brother, pusshej.

klänningar

Några klännmingar som jag tycker är fina till skolavslutningen och sommaren.

bikbok

Bubbleroom

Kjol från ellos (ska inte ha den som på bilden, utan ska ha den uppe vid midjan med ett linne och typ sånt)

Bikbok

Gina Tricot

Melba

Schteeker

Sitter och schteeeker vid sjön nu. Har precis badat för andra gången iår, det var kul men störande när det sitter killar på andra sidan och glor och sånt, Jaja nu ska jag sola och aa, pusshej <3

Duschen

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag lovisa och cissi till sjön och typ sola och sånt. Sen kommer Johanna dit lite senare också. Men Lovisa kommer snart så måste börja fixa mig, pusshej. (bloggar från iphonen så ni får stå ut utan bilder :(

No rubrik

sitter här med Lovisa, vi har lite fluuumm. Like you give a shit. Nejmen vet inte vad jag ska skriva.
Vi ska antagligen sätta på en film snart, vi kom hem för en stund sedan, spelade fotboll med lite härligt folk.
Aja, ha det så bra pusshej.

Ute

Är ute med Lovisa , nico och Johanna nu, uppdaterar ikväll. Pusshej

You put me in the air ♥

Bara för att jag äääälskar honom, och låten...♥

hemma!

är hemma från ullared nu som jag skrev förut, kan tyvärr inte ladda upp bilderna nu för dom går inte att få in på Lovisas data, men ska försöka ladda in dom på våran andra data sen. Kan säga vad jag köpte sålänge:
*En randig tröja
*En "pippitröja"
*Ett par leggings
*En mascara
*En typ face grej
*Choklad (a)
*Sminkborstar
*Iphoneskal
*Rosa headset tror det var allt.

Hemma hos Lovisa

Sitter hemma hos Lovisa och dunkar musik just nu, ska få låna hennes data aldelles strax eftersom att våran inte funkar :(. Men när jag får låna den iaf så ska jag ladda upp bilder på det jag köpte och sånt, kanske kommer ett annat inlägg också ;).

På väg till ullared

Sitter i bilen på väg till Ullared , uppdaterar sen om mobilen inte dör, annars när jag kommer hem.

6 maj

Idag var jag först i skolan, det sög. Man mår verkligen inte bra när man är där.. Jaja, sen fixade jag lite hemma och sen gick jag till lovisa. Vi hade det kul som vanligt förutom att det händer massa skit just nu i våra liv, har skrivit av mig i bloggen som ni kanske har märkt. Men ska sluta med deppinläggen. Iaf sen gick vi och hyrde "hip hip hora" och såg på den. Följde henne hem för en stund sedan och nu sitter jag här och kollar på hockey på tvn, haha rätt kul faktiskt. Och försöker få igång datan som har bestämt sig för att fucka sönder, Aja tur att man har iphone (a) Imon ska jag till ullared och sen va med lovisa och Jasmine antagligen. Aja det var väl det jag skulle säga, pusshej

Fuck

Fuck allt, Fuck mitt liv, och Fuck erat liv. Nu pallar jag fan inte mer, ni kan gå och dö för ni har sjunkit så jävla lågt nu. Kanske bra att börja tänka innan man gör något? Fast ne, spelar ingen roll nu längre, ni har spårat ur för längesen...

Mot Fanny

Nu drar jag till Fanny, uppdaterar sen.

Fanny, så sööt <3

Won't stop

Hur långt ska ni gå? Tycker ni inte att ni har gjort tillräckligt nu.
Seriöst jag orkar snart inte mer, ni har fått mig att må skit. Men jag ska inte ge upp. Dom ska inte få knäcka mig.
Man ber er sluta men ni fortsätter endå, hur orkar ni ens?
Vi ångrar det vi gjorde, men det går inte att göra något åt det,
gjort är gjort. Och det är inte erat problem, men ni måste inte göra saken värre.
Omogna jävla skitungar. Usch, hade det redan jobbit och ni gör verkligen inte saken bättre.
Tack Lovisa, Johanna och Jasmine för att ni finns, ni gör så att det finns något att leva för,
utan er skulle jag nog inte orkat..

They try to bring me down, but I won't stop.
They want me in the ground, but I won't stop.
'Til I'm dead, man, I won't stop.

Bilder från idag med älsklingarna!








Mobilblogg

Sitter hos Lovisa nu, vi följde Jasmine till bussen för en stund sedan och efter det tog vi lite typ naturbilder. Vi kanske går ut lite mer efter hon har ätit annars redigerar vi bilderna så kommer dom upp här sen!

Håltimma

Sitter hemma på håltimman nu, är med Johanna och Lovisa och vi kollar på "fjorton suger".
Den e la inte skitbra men a, iaf.
Bloggar mer sen.


Header

har fixat header nu, den blev väl sådär, men den får duga tills jag rokar göra en ny. Designen är inte klart en men det fixar jag nån dag i veckan. A det var väl det jag ville säga typ ;).


Snö

Jfjxgjjssljxbfifuzj, neeeeej det snöar. :(( Det förstörde min dag, tack och hej!

RSS 2.0