Ingen uppdatering

Blogg.se krånglade jättemycket förut på datorn så kunde tyvärr inte ladda upp bilderna från idag, men jag gör det imorgon istället, om det funkar. Ligger och kollar på tv nu, somnar nog snart för jag är jättetrött och jag ska upp vid halv åtta Imon för jag ska ut och springa med Lovisa och Johanna tidigt på morgonen, men ni får sova så gott så hörs vi imon. M o b i l b l o g g = i n g a b i l d e r .

Hemma

Är hemma från havet nu, badade i över 1 timma, det var jätteskönt, men nu ska jag äta sen duscha för mitt hår e jättetovigt och sånt för jag badade med boll i håret. Så ska ha olivolja i. Sedan ska vi åka upp och bada med Astrid och då ska jag bada mer, fast ska inte bada håret då. Men nu måste jag äta, hejdå!

Havet

Nu drar jag till havet, hörs sen.

Ut och schteeeeeeka!

Nu ska jag ut och schtekaaa på balkongen innan vi åker till havet, blev inget med Johanna. Inget förvåndade men aa.. oupppssss nej nu ska jag inte vara taskig haha. Ska kanske träffa henne imon, om det blir av då ;)
Men ska äta och sen ut på balkongen, pusshej sålänge.

Home

Har kommit hem nu, det var sjukt varmt, och klockan var ändå bara ca 09.10.
Nu är det 21 grader ;o hoppas det håller i sig så att vi kan åka till havet sen när mamma slutar jobbet.
Sa ju igår att jag skulle följe ett 10 dagar träningsprogram, men jag hittade inget bra så ska följa Stadiums 21dagars program, fast ska bara göra dagarna innan Spanien, checka in det här.
Kom igång med Stadium GO
bild från stadium

Uppe med tuppen

Gick upp klockan 08.15 och har kätt på mig, tvättat ansiktet, ätit en klementin och tatt på lite mascara, så nu drar jag ut och springer, så skönt. Hörs sen!

min "springoutfit" nu, dålig webcam bild..

Feeling fresh

Nu har jag duschat, målat naglarna, till och med tånaglarna (a) haft på ansiktsmask, skrubbat huden och haft inpackning i håret, känner mig riktigt fräsch asså. Just nu längtar jag väldigt mycket till Spanien, men det är ju bara 2 veckor kvar som tur är. Imon ska jag upp klockan 8 och gå ut och springa, tror astrid får följa med och röra på sig medans det är svalt och skönt fortfarande. Sen ska jag vara med Johanna på förmiddagen. Efter det så ska jag åka till havet , ska fråga mamma om Johanna kan följa med också, om hon vill då såklart. Nu ska jag skriva lite på jasmines blogg också sen kolla runt på lite olika bloggar och kanske kolla på något playprogram. Bloggar från iphonen så tyvärr inga bilder i detta inlägget.

Träning

Nu har jag bestämt mig på allvar, jag ks börja tränare, och äta hälsosammare o.s.v. Jag ska inte banta men varken jag eller min kropp mår bra av att äta så mycket godis, chips och bullar. Klart man får äta gott ibland, men nu ska jag börja:
*Följa ett 10-dagars träningsschema (innan spanien)
*Springa minst 4-5 dagar i veckan (helst mer om jag orkar och kan)
*Göra minst 100 situps om dagen.
Detta är vad jag ska göra som minst innan Spanien iallfall, sen kommer jag säkert fortsätta efter också, för jag tycker att det är roligt att träna! :D



Bilder på det jag köpte



Solglasögon från bikbok 69 kr.


växlade kronor till euro och fick en badboll från forex, haha.

Bikiniöverdel från Gina tricot, 50 kr (rea)


Långklänning från ginatricot 129 kr (looovet it, och igga astrid på bilden)

örhängen från ginatricot 29 kr (rea)

Shopping

Var och hämtade passet idag, sen åkte vi till frölunda, jag köpte en långklänning, 1 par örhängen, 1 bikiniöverdel. Sedan fikade vi och åt på Subway också.





bilder på vad jag köpte kommer sedan, ska iväg och ta ett kvällsdopp nu.

Gästbloggning

Jasmine är nu påväg till Bulgarien och jag har börjat gästblogga, checka in på jasmines fina blogg : jasmineofsweden.blogg.se

what are words if you really don't mean them when you say them?

Sitter ute på balkongen och äter nu, ska sminka mig och fixa mitt hår lite snart, sedan om ca 40 min åker jag och mamma och hämtar mitt pass och sen åker vi till antingen stan eller frölunda och kollar på bikini och sånt, kanske köper 1 par sorts också för jag har typ bara 1 par som jag använder,men vi får se.
Hörs sen babys.

random bild

Spanien

Idag är det 2 veckor kvar tills jag, mamma och Cissi åker till Spanien, det ska bli så himla kul, och jag tänker bli asbrun. Vi ska bo på ett jättefint hotell som ligger 20 m från stranden. Skithärligt.
Och sen när vi kommer hem så är ju Gothia i full rulle också så då kommer jag vara jättebrun då, awesome.
Och har ni tur får ni kanske lite uppdatering från mig därifrån också, för på hotellet finns det gratis trådlöst internet att ansluta sig till så vi ska ta med oss 1 data, så om jag hinner så ska jag göra mitt bästa för att uppdatera så mycket som möjligt! Men eftersom att jag ska gästblogga hos Jasmine nu när hon åker till Bulgarien idag så kan hon säkert gästblogga hos mig, så ska jag fråga några andra också.
Ni får lite bilder på hotellet från fritidsresor's hemsida.
 










..

Vaknade vid 20 över 8 av att Patrics (min bror) kompis ringde på dörren, och han slutade aldrig heller, så jag fick gå och öppna och sen kunde jag inte somna om. Men tror jag ska äta och sånt snart för det är redan 17 grader och jag vill hinna gå ut med Astrid innan det blir för varmt, anteckna haha.
Sen idag så åker ju Jasmine till bulgarien också :(
Om du ser detta Jasmine: Jag kommer sakna dig asmycket gumman, men du får ha det bättre än bäst. Vi ses ju om lite mer än en vecka igen, men när man umgås varje dag i princip i canliga fall så känns det som en evighet..
Love u honey.

Härlig sommarbild sådara, jag tyckte ändå den blev rätt bra med tanke på att den är tagen med Iphonen.

Let lose the talk of love

Imorgon ska jag inte göra något speciellt på förmiddagen, men på eftermiddagen runt 2 hämtar mamma mig så åker vi och hämtar mitt pass och sen åker vi in till stan, jag ska köpa 1 eller 2 bikinis och kaaanske kanske en blus, vi får se. Sedan när jag kommer hem så ska jag antagligen vara med Johanna.
Imon åker ju min älskade Jasmine iväg till Bulgarien i 1 vecka, så jag ska gästblogga hos henne medans jag försöker överleva utan henne..
Nejmen, I will let you know when I start gästblogging. Haha min engelska är bäääst.
Ni får se framemot imorgon vid tjugo i ett för då kommer ett tidsinställt inlägg upp, ni får vänta och se ;).
Jaja har inget mer att säga men vi hörs imon.

my baby <3

Glad chey!

Haha är värsta glad, för jag läser en novellblogg som är jättebra, och för några dagar sedan frågade dom som skriver i bloggen om läsarna ville vara med i några avsnitt, och båda jag och min kompis hade skrivit att vi ville det, och av tyo 20-30 andra så var det just jag och Johanna som kom med, lustigt va? Det roligaste var att vi var bästa kompisar i det avsnittet och det är vi ju IRL också, hehe. Skitkul tycker jag att det var iallfall, och jag tycker alla borde läsa novellen som heter "My favorite girl".
Här är länk till bloggen och här är länk till avsnittet där vi var med i!

hello beautiful <3

Dagen

Dagen började ju rätt slappt men sedan åkte jag iväg mamma upp till gunnebo och badade med Astrid, det var la rätt okej. Bättre än att inte göra någonting iallfall. Cissi följde med också så vi tog ganska många kort, ni får se på dom så kommer det upp 2 inlägg till under kvällen innan jag sätnger av datan.













f***********n, nu ska blogg.se börja fucka igen, men fick ju rätt många bilder uppladdade iallafall, och resten var typ bara på kossor ändå.
Är det bara för mig som det ibland inte funkar att ladda upp bilder på blogg.se?

ingen rubriiik

känner att jag inte har något att blogga om direkt.
Snart ska jag äta och sen åka upp och bada med Astrid, efter det ska jag kanske åka upp till stensjön där Jasmine och Lovisa är, annars så hittar jag väl på något annat.
En "rolig" sak jag, Jasmine och Lovisa kom på är att vi åker utomlands på samma dagar, fast veckorna efter varandra.
Imorgon (Onsdag) åker Jasmine till Bulgarien.
Nästa Onsdag åker Lovisa till Spanien.
Onsdagen efter det åker jag till Spanien.
Och don't worry, jag har fixat gästbloggare ;)

Arkivbilder

Resten av bilderna från igår

Äntligen funkar blogg.se igen, så ni får resten av bilderna nu!
















Dom sista bilderna har typ försvunnit ;o :(

Några fler bilder från idag





får ladda upp några bilder åt gången eftersom att blogg.se är lite som det vill..

några bilder från idag




och sålart så ska blogg.se fucka nu

Du är som att andas för

Kom hem från stensjön för en halvtimme sedan ungefär, var där med Lovisa och Jasmine, första så kom Lovisa till mig och så sprang vi till bussen och han precis innan den gick. Sedan när vi kom fram till Stensjön så smsade Jasmine och så kom hon upp också, så satt vi där och bara chillade och hade otroligt roligt och mysigt.
Mina babes <3
Bilder kommer snart, när blogg.se vill ladda upp bilderna. Men dom kommer idag förhoppningsvis.

Drar iväg

Ska bara byta om sedan drar jag och Lovisa iväg till stensjön, hörs när jag kommer hem sötisar!

Sötnosen <3

Gårdagen

Okej, berättar om gårdagen som började bra men slutade lite kaos..
Vid halv fem träffade jag Daniella och Lovisa, och det var första gången vi träffade Daniella.
Så hade vi inget att göra så vi drog in till stan och satt en stund på donken, sen så gick vi runt i stan och allting var stängt typ, sen så gick vi runt och tillslut kom vi till en 7eleven och gick in och köpte godis, sen så gick vi runt och vi visste inte vart vi var så vi bah: "omen vi kan tänka att vi är i Spanien för då är det mysigare att gå runt, och så letar vi efter en spårvagn eller nåt" och "vartfan är vi?" och massa sånt sen kom det fram en som hade gått bakom oss hela tiden o bah: "asså ni vet att ni är påväg till haga va?" och vi bah: "ja, asså vi vet vart vi är" haha, fast det gjorde vi ju inte. Sedan så hittade vi en spårvagnshållplats och tog spårvagnen till slottskogen, först tänkte vi bara chilla men sen så är vi ju så dumma (och barnsliga) så att vi går till lekplatsen istället...
Där var det först askul men sedan så hände en grejj med Daniella så Ambulansen fick komma :o och hennes mamma, så fick vi  stå där och prata med alla och sen så när Daniella åkte iväg med Ambulansen så åkte vi hem helt chockade..
Vill inte berätta så mycket detaljer men det var fett läskigt iaf ;o...





















Seeing you makes me think..

Godmorgon, jag har varit uppe rätt länge, i typ 2 timmar men är fortfarande astrött. Skulle igentiligen jobbat hos mamma idag men jag behövde inte det.
Men jag har redan hunnit fixa klart mig och klätt på mig och sånt, och gått ut med Astrid och min mosters hund Milou, som är sjuk :(. Nu är jag inne på datorn lite och ska väl bara chilla idag tror inte jag orkar något annat.
Ska ladda in bilderna från igår också så ska jag berätta om den sjuka dagen i nästa inlägg!


bilder från weheartit.com

GALEN dag!

Har krypt ner i sängen och ska sätta på något playprogram och försöka sova, har varit en minst sagt GALEN dag! Orkar inte berätta nu men gör det imon, nu ska jag försöka sova så vi hörs imon, Godnatt! <3

villl haaa



Godmorgon!

God "morgon" alla söta, eller morgon och morgon, snarare eftermiddag? Aja, ska alldelles strax äta och sen drar jag ut och träffar Lovisa, Daniella och Jasmine kommer nog senare tror jag. Tror vi drar till nån sjö och tar kort och chillar o sånt, för det är asnice väder ute. Ni får dagens outfit och facelook så hörs vi senare.

Linne: Marwin
Byxor: Ullared
Tror jag tar mitt korshalsband också som jag fick av Daniella i julas.





Ny header och design..

...tycks? Har fixat ny header och design och sånt, tillomed en vädersak (a), erkänn duktigt?
Nejmen aa, tycks? Ska fixa mer imon, med klocka och sånt.

Baby everything that I have is yours.

Hemma från bion nu, den va asbra, jätterolig. Ni borde se den.
Imon ska jag vara med Daniella, Lovisa och Jasmine, vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi hittar väl på något kul antagligen.
Nu vill Cissi ha datan, men jag hör av mig sen, bil just nu!

Outfit o sånt

drar till bion nu, här e outfiten för ikväll:
shorts: Gina Tricot
linne: H&M
tröja: Gina






facelook

Mysig dag i Råda!

Jag och Jasmine var i rådasjön idag med Astrid, orkar inte berätta så mycket för är sjukt trött och ska snart på bio, men vi badade och hade mysigt bara. Ni får lite bilder från idag.
Mer kanske kommer sen när Jasmine har laddat upp sina bilder.












AHAHAH FAAAAIL













Mobba inte mongobilderna.. :(


Dagens outfit + facelook.

Nu drar jag och Jasmine iväg och badar med Astrid, ni får dagens outfit och facelook sålänge, bilder får ni sen.




You make me insane..


------------------------------------------------------------------------------------
© på bilden!


MIDSOMMAR 2011! ♥

Denna midsommar har var underbar, började kanske inte så jätteroligt men sedan var jag med Jasmine och j*vlar vad kul vi hade, men ska berätta lite mer detaljerat eller vad man ska säga.

Jag vaknade av att Astrid ville i i rummet så väckte hon mig, Cissi och stackars Johanna som hade sovit över, sedan kollade jag klart på filmen från igår och lite sånt, sedan gick vi upp och åt och efter det gick Johanna hem, då tog jag på mig och gick ut med Astrid, sedan städade jag lite på mitt rum och duschade, sedan åkte jag och handlade med mami och cissi. När vi kom hem åkte upp med Astrid till Gunnebo. När vi kom hem började mamma laga mat och jag bytte om och sen kom Jasmine hem till oss, när vi hade ätit gick vi ut och hade sjukt kul.
En stor fet puss, eller nej, kyss. På dagen och dig Jasmine, love u gumman <3
Nu får ni en bildbomb från denna underbara dag..


























Dom flesta bilderna är oseriösa, så mobba inte!


RÖSTA!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Nanna with Johanna

Johanna nannar här inatt, vi ska strax sätta på "American pie, beta house" tror jag har sett den förr men äälskar american pie så..
Iallafall, idag har jag varit med Kristina, vi möttes på bron vid 1 och åkte upp till råda med Astrid, sedan tog vi bussen tillbaka vid 20 över 2 och var hemma vid 20 i tre eller nåt. Sedan kollade vi på "american pie, the book of love".
Sedan kom Cissi och Johanna hem från stan så var jag med dom och så chillade vi och sminkade oss och sånt och sen gick vi utoch tog kort, jag såg förj*vlig ut, men jag kanske laddar upp dom imon, men nu ska vi kolla på filmen, hejdå!

oredigerad och fuuuuuuuul bild.. :(
bjuder.

Bråttom

har lite bråttom nu, ska möta Kristina på bron om typ... 15 minuter ;o , Astrid ska med för vi ska ut med henne till Gunnebo. Lite pinsamt bara för Astrid e liite rädd för bussar, men vi får hoppas att det inte är så mycket folk på bussen. Men nu måste jag skynda mig hörs sen!

Astrid som beeeebis (L)

Bio med Nicolas och Johanna

Dagen blev inte riktigt som planerat, haha. Men det blev lyckat ändå. Men det började med att jag somnade och vaknade när Nicolas ringde mig, så gick jag till Johanna och så kollade vi lite på tv och sånt. Sen bestämde vi att vi skulle gå på bio så då gick jag hem och hämtade pengar och sånt så tog vi spårvagnen in till Bergakungen. Vi såg "super 8" Den var riktigt bra, alla borde se den. Ni får lite bilder från idag.





till Johanna

Är hemma nu, ska ringa Johanna och sen ska jag vara med Johanna och Nicolas, vi ska passa Johannas lillasyster och sen hittar vi säkert på något mer.
Men nu vill Cissi ha datan, hörs sen

Oooooch, min iphone har slutat lagga :D :D :D :D :D :D

Dagens låt!


Goooo

Go eftermiddag/kväll med dom bästa!

Kom hem vid åtta, åt och har precis duschat en varm dusch, så jäkla skönt! Seriöst det är typ höst ute, och det ska föreställa sommarlov. Nu sitter jag iallfall med ansiktsmask på och ska strax sätta på en film och kolla med familjen, tror det blir you again. Dagen var awesome, köpte ju inte så mycket men ändå. Sedan när vi kom hem så var vi ute och gjorde lite saker och tog kort och sånt, och planerade inför midsommar .. Men det kommer antagligen inte gå :( så jag får la sitta hemma i min ensamhet istället... Aja, byebye happy life.
Imorgon ska jag vara med Daniella. Vi ska gå på lisse tror jag, men jag måste få tag på henne. Hör av mig efter filmen eller något.
Nytagna bilder för typ 15 minuter sen eller något.


jag bjuder på mooongobilderna.
Nu ska jag skölja bort masken och sätta på filmen, pusshej.
PS! Bilderna från idag får ni när Jasmine har laddat upp dom på sin blogg :)

Hemma

Hemma från stan nu, köpte bara 1 parfym, hårspännen, en ansiktskräm och en mascara. Ni får bilder tagna med webbkameran och dom bilderna suger men min kamera är urladdad och iphonen fuckar :( jaja bättre än inget.

Ansiktskräm

hårspännen

parfym

mascara

Mot stan

Nu ska jag gå ut med Astrid, sen drar jag, Jasmine och Lovisa in till stan , hörs sen !

Gammal bild ..

Bring it on

Stör mig så grooovt mycket på att min mobil laggar sönder så att jag inte ens kan smsa -.-
Jaja, ska sätta på en film nu "Bring it on: All or Nothing", sedan ska jag sova och imon ska jag vara med Jasmine, vi ska åka in till stan och shoppa, vet inte om jag ska köpa så mycket, tror inte det, men ska kolla iallafall.
Och så blir jag så trött på Sverige ibland, hade planerat att köpa Someday imon men näää, kicks har tackat nej och det måste vara npn annan kedja som tackar ja för att det ska kunna gå att köpa den i Sverige, men det kommer antagligen inte hända, och det är limited edition så när Sverige har fattat att dom kommer sälja som F*n på den parfymen så kommer den väl vara slut antagligen :( man kan ju beställa den på nätet och sånt men jag vill gjärna lukta på den innan också, aja nog talat om det, ska sätta på filmen nu iallfall så hörs vi imon.

Lotta på Liseberg

Är hemma från Lisse nu, eller ah, kom hem vid elva men har ätit och sånt och kom in på datan nu.
Men iallafall så var ju jag, Lovisa och Cissi på "Lotta på Liseberg" idag, Annie och Mikaela orkade inte och Mimmi skulle gå med Sofia, men vi var iallafall där och kom dit vid 3, ställde oss i kön och blev insläppte vid ca tio i 4, fattade inte hur vi orkade stå och vänta så länge, men det är asroligt och lyssna på folk som står bakom och framför en i kön haha. Sen kom vi in och satte oss och efter ett tag började genrepet, när det var slu, vid klockan sex ungefär, så kom Ida och satte sig vid oss så gick jag och Lovisa och lalala ointressanta detaljer. Sen vid strax innan började det och jag och Lovisa fick lite panik ett tag för vi trodde inte att vi skulle komma till våra platser igen eftersom att vi hade varit iväg, men efter att vi hade knuffat/trängt oss fram så hittade vi och så satt vi där och sjungde och sånt, det var faktiskt kul, vi sjöng ashöögt för vi blev sura på kameramannen för han filmade inte oss, men han filmade oss hela tiden på genrepen men inte på liven :( fuck him, men vi fick vår hämd HAHAH, vi behöver inte säga hur ;), iaf så var det slut vid halv tio och då gick ida hem och jag cissi och lovisa var kvar till halv elva och åkte balder, jukebox, radiobilarna, och jukebox igen, det var ingen kö alls typ ;o.
Jaja nu fpr lite bilder tagna med iphonen, bilderna från kameran får ni imon, den laddade ut precis när vi hade satt oss typ :(.


hahah den killen satt och höll på så heeela tiden hahahahaha.


Det är ballonger om någon undrar..


min del av blombuketten .


På plats

Uppdaterar från Liseberg, jag, Lovisa och Cissi sitter och kollar på genrepet. Vi kommer synas asbra i tv, hehe. Jag ska byta plats med lovisa för jag vill inte sjunga i tv, men det ska jag tvinga Lovisa till att göra, haha. Nejmen nu ska jag fortsätta kolla , pusshej.

Bildbomb

Har tagit massa bilder med min nya kamera (a) , ni får några här..












Ny kamera

Häromdan köpte jag en ny kamera, en tyo system/digital kamera från nikon, den är jättebra. Speciellt ute och så filmar den i HD.
Den kostar ca 2200-2500 på OnOff.


Google bilder


20 Juni

Idag är det den 20 Juni om ni har missat det och det betydeeeer , att Justin Biebers parfym "Someday" kommer ut i butikerna, jag hinner tyvärr inte åka idag och köpa den, ska ju bara köpa den om den luktar gott såklart, men jag behöver verkligen en ny parfym så det får vi hoppas att den gör, iallfall så ska jag fråga Jasmine om hon kan följa med mig och köpa den imon.
Nu sitter jag här vid datan och är skittrött , ska åka och jobba hos mamma strax, men vi hörs sen!
Ska ju som sagt på Lotta på liseberg idag, så uppdatering blir nog inte den bästa. Men ska tidsinställa ett eller två inlägg och så uppdaterar jag säkert något från iphonen också! pusshej.

Burlesque

Har sett klart på filmen nu, den var bra. Men måste gå och lägga mig elva typ idag för ska jobba imon :( .
Direkt efter åker jag och mimmi och lovisa in till lisse för att gå på lotta på liseberg haha, faktiskt kul, så möter vi mikis och annie där inne också :).
Aja måste borsta tänderna och sånt nu, uppdaterar antagligen från iphonen senare, pusshej!

I'm back bitches!

Nu är min lilla bloggpaus över, och det ska bli uppdatering som aldrig förr, hihi. Nejmen aa, ska bara kolla på film nu "Burlesque" eller nåt sånt, den med Christina Aggueiug och cher nivet? (a)




Bilder från April/Maj eller något på lisse med Daniella! <3

Wonderful

Hej, jag lever och livet är underbart just nu. Bloggpausen kommer nog fortsätta tyvärr, men aa hör kanske av mig snart igen, hejdå!

Bloggpaus

Tar en bloggpaus i några dagar, är snart tillbaka igen ;p

Update

Blogg.se laggar sönder på datan och det går inte att ladda upp bilder -.- men iallfall sätta på en film och sen sova, Imon så kanske kanske kanskeee ska jag köpa datan och en kamera så då blir det mycket bättre Update :D. Men aa, vet inte vad jag sk skriva mer, hörs Imon!

Chill dag! (igen)

haaatar sveriges väder ibland asså, seriöst det ska vara fkn sommar och så typ blåser det storm ute och är 10 grader eller nåt, vad f*n är det då?
Aa iallfall, idag började det med att jag kom hem från Lovisa rätt tidigt eftersom att jag hade sovit där, så kom hon och david hem till oss och så kollade vi på "Texas chainsaw massacure" och sånt, sedan åt vi tacos och gick ut och mötte Emma, så kollade vi på "She's the man" och sen gick vi ut och luffade på hemköp och sånt, sedan skyndade vi oss hem till 90210 och kollade på det, sen gick dom hem och nu sitter jag här och äter glass, ni får lite bilder från igår och idag :





Emmas sööötishund <3

Tacos

Är med Lovisa och david, vi har kollat på film, motorsågsmasaken och nu ska vi äta tacos, sen ska vi kolla på shes the man, Jaja ska äta nu pusshej! Iphoneinlägg=inga bilder ;(

Nannar hos lovisa

Ligger i Lovisas säng nu, ska slagga här inatt. Idag har det varit riktigt chill, vaknade kvart nio och tog på mig sminkade mig borstade tänderna och åkte in till mammas jobb, så var jag där till halv två kanske, sen kom jag hem och gick ut med Astrid och har legat och öäst en novell hela dan nu och vart med Lovisa, haha. Men e sjukt trött så ska bara kolla runt lite på internet och sen kommer jag väl antagligen somna, så godnatt och förlåt för ingen uppdatering idag! :(

Godnatt!

Godnatt! Nu ska jag sätta på en film och kommer antagligen att somna snart, vi hörs imon.

Filmtaaaaaaaaaaaaaaaaaaajm

ska sätta på en film nu, vet inte vilken det blir riktigt men iallfall, sen ska jag nog fixa mig och så, och sen sätta på en till film haha. Nejmen e tvärseg idag verkligen, har inte orkat göra någonting.
Men iallfall, hörs nog sen annars imon, då ska jag jobba hos mamma och sen vara med Emma och Lovisa :D.

GRYYYM!








Piiiink



Nästa vecka är den miiin! :D

Why does love always feel like a battlefield

Är hemma från lisse nu, var kul där. Träffade både snygga och fula killar haha, nejdå ;).
Men när vi skulle åka Atmosfear så var det typ några killar som kom från Småland som höll på heeeela tiden, dom var asjobbiga, sen så typ började dom fråga om vi var singlar och om våra facebooks och sånt, det jobbiga var att dom inte äns var snygga :( haha nej, nu ska vi inte var sånna. Men en av dom han var askonstig för han bah "googlar man folk som inte har facebook så kommer jag med som första träff, för jag är typ den ända som inte har facebook" man bah "a okej!?"
Men vi åkte typ radiobilarna, atmosfear, uppswinget, lisebergsbanan, aa och säkert nåt mer, sen åt vi på Ben&jerrys också och gick runt och chillade bara typ ;).
Bilder från idag får ni nån annan dag för kan inte ladda in bilderna på denna datan :(

My love! <3


Älskar dig, idag, imorgon och förevigt (L)..

Liseberg!

Ska snart åka in till lisse med mimmi, ska bara städa rummet och fixa mig först.
Så kanske vi möter någon där, tror att vi skulle träffa Mikaela iallfall, jaja måste städa nu uppdaterar från iphonen sen tror jag! :)



Bilder från lisse en annan gång!


Ny header!

Ny header :) Blev väldigt nöjd med denna faktiskt, ska fixa lite mer med designen och så, sen får det vara såhär ett tag. Tycks?

Sen har jag gjort headers till Jasmine och Fanny också, kolla på dom bloggarna med ;).


Baksmällan del 2

Idag har jag inte hunnit uppdatera, vaknade rätt sent och fixade min kompis header och design och satte in den! Efter det gick jag ut med Astrid en stund, när jag kom tillbaka så fixade jag mig lite och sånt. Sen mötte jag Emma och Lovisa och vi tog spårvagnen in till stan och kollade på Baksmällan del 2, den var sjukt kul, tycker alla borde se den. Jag hade inte sätt 1an innan men det spelar ingen roll ;-). Sen åkte vi hem igen och luffade runt ett tag på mölndals bro. Sen gick jag hem och åt och Emma och Lovisa gick hem till Lovisa och åt. Sen kom dom till mig och då var klockan sju halv åtta kanske. Så var vi här hemma och var inne på datan och lite sånt, sen följde jag och Cissi Emma hem vid tio och kom hem för en stund sedan, så nu ska jag göra en header, eller aa. Börja på en header iallafall, så får vi se hur långt jag hinner. Imorgon ska jag upp tidigt och jobba hos mamma, sen ska jag in till stan med Emma och Lovisa :D, kommer antagligen inte bli så jättebra uppdatering imorgon heller, men ska försöka blogga lite från iphonen iaf.

Dagen

Idag har jag haft fullt upp, så har inte hunnit uppdatera. Började ju med skolavslutning, då var vi först i bamba och kollade på kören och sånt när dom sjöng! Sen gick vi upp till klassrummet och typ åt tårta och drack äppelcider, tråkigt men skönt att få sluta iallfall. Sen efter det fick vi äntligen sommarloooov :D. Sen åkte jag Lovisa och ida in till mammas jobb och åt ännu mer tårta och bara satt och pratade om sommaren och sånt! Är så taggad nu asså. Sen åkte vi hem så gick vi ut med Astrid sen gjorde jag Jasmines header, blev nöjd faktiskt :) kolla den hennes blogg heter jasmineprinsessa.blogg.se . Sen när jag hade fixat lite med hennes design och sånt så drog jag Jasmine och Lovisa (ida gick hem när vi kom tillbaka till Mölndal efter vi hade vart på mammas jobb) aa iallfall, då drog vi och träffade en jättesöt tjej som heter Emma, har aldrig träffat henne innan men hon var riktigt söt och snäll! Sen skulle hon o typ ta kort med sin konfa elr ngt, så då väntade vi utanför, men sen smsade hon och sa att det skulle ta lite längre tid, så då gick vi hem och gick ut med astrid igen, så kom det typ värsta läskiga gubben o typ prata med oss och sa att vi gjärna fick ta kort på honom och att han var typ nakenmodell osånt ;o sen iallfall så åkte Jasmine hem och då gick jag och Lovisa och mötte Emma igen. Så var vid med henne och sen vid tio gick jag och lovisa hem. Nu ligger jag här och kan inte ladda upp några bilder eftersom att min själviska jfjfkdnnflskdjdj till syster har datan och har haft den i tre dagar nu, Jaja bloggar mer Imon!

Skolavslutning

Har lockat håret, sminkat mig och allt sånt nu, snart ska vi gå iväg till skolan. Så det blir ett tidsinställt inlägg nu, aa vet inte vad jag ska skriva men ni får en bild på outfiten nu så hör jag av mig sen!

Godnatt!

Nu går jag och lägger mig, har nymålade naglar och är nuduschad men pappiljotter i håret och ser ut som en fucking indie. Men det är ju ändå ingen som ser mig så. Imon är det äntligen skolavslutning och sommarlov, läängtar! Ska bli den bästa sommarn EVER har jag bestämt mig för ! Aja hör av mig Imon på morgonen :)

We don't wanna fall but we're trippin' in our hearts

Hej, sitter och lyssnar på musik nu, Justin Bieber ofc (a).
Snart när mamma kommer hem ska jag gå och köpa typ tights tills imon (sånna tunna).
Sen efter det ska jag gå till Lovisa där Kristina är, och Lovisa då såklart.
Uppdaterar ikväll!

väärldens sötaste! <3
(har printscreenat från film så därför är bilden suddig)

Högtrycksfestivalen

Är hemma från högtrycksfestivalen, hade jättekul. Var där med Jasmine, Lovisa, Kristina och ida en liten stund. Så träffade vi folk o sånt. Sen så blev det lite "drama" eller vad man ska säga haha, så då blev jag lite sur, men nu har jag iallafall blivigt av med en falsk unge som sprider runt falska rykten om andra för att själv må bättre, omoget och jag fattar inte hur hon orkar med sig själv, men iallafall, det gick över snabbt :). Sedan så gick vi runt och satt en stund med Johanna och ronja och mikaela sen så gick vi fram och kollade på swingfly och kollade på han och tog massa bilder o sånt! Sen gick vi runt och luffade, träffade några o sånt, sen gick vi hem. Men det var kul iaf :D. Nu ligger jag i sängen och bloggar från iphonen, därför inga bilder :(. Ska nog snart sova, imon är det klassens dag, buu! Pallar verkligen inte, men på onsdag är de avslutning och sen är det SOMMARLOV! :DDDDDD

YEEEEEEEEEES!

Simon äger! :-D

Havet, sådär kväll + BB final

Var vid havet förut, sedan hade jag nästan ingen tid och hann inte blogga.
Men det var inte så roligt vid havet, men fick lite färg iallfall.
Sedan drog jag in med Lovisa, Johanna och Ida till pelikangrejjs, det var inte så kul så vi gick därifrån efter 1 timme eller nåt. Så luffade vi runt lite i mölndal. Satte oss på en äng vid trafiken typ, haha så alla tutade typ när dom åkte förbi. Haha nolife jagvet.
Men sen skulle Ida till bussen så satt vi kvar där lite, sen var jag skittrött och ville se på bigbrotherfinalen så jag och lovisa gick hem och johanna och cissi satt kvar, så vi drog hem vid tjugo i tio kanske.
Nu sitter jag och kollar på bigbrother finalen och ska snart äta och krypa ner, e verkligen sjuuukt trött.

bilder från idag:







Beliberparad!

Jag tar 2 olika inlägg om igår för annars kommer det bli så mycket text och bilder o sånt..

Igår var det ju Beliberparad i Göteborg, och det var jätteroligt. Fast tyvärr så kom det inte så många som hade tryckt på "jag kommer" på facebook. Men vi hade roligt endå. "Mollan" var där, om ni inte vet vem det är så är det en som var med i programmet "kvällen är din" och fick träffa Justin Bieber.
Och så var Sabi där med och dansade.
Jag, Cissi, Lovisa och Johanna ska klippa ihop en enda film av våra filmer och bilder från igår, men det ska vi göra lite senare.
Ni får några bilder nu så lägger jag upp filmen här sen.





Hemma

Hemma från eve nu och är sjukt trött, inte så konstigt kanske eftersom att jag somnade vid två igår och vaknade åtta. Men Cissi ar datan och den andra är för seg så ni får bilderna från bieber paraden och kvällen imon!

morning!

Hej, vi har vaknat nu och ska snart gå upp och börja fixa oss. Vi har rätt mycket att göra innan klockan 11, när mamma ska köra in oss till operan. Så jag måste få upp Cissi och Johanna snart.
Idag är det beliber parad klockan tolv till fyra. Efter det ska jag typ hem duscha fixa mig och sedan ska vi åka till Eve och hennes damilj och grilla, tror inte att det kommer bli så bra uppdatering men jag ska försöka.

haha, minnen <3

Bilder på vad jag köpte..


3 par skor, 2 lila från skopunkten och 1 par vita converse från Johanssons.

en shortsbyxdress från bikbok.

1 tröja från bikbok

2 tröjor till från bikbok.

1 halsband från åhlens (haha)
köpte även 2 tights, och nåt mer.. tror jag men pallar inte ladda upp bilder på det nu!

bad update

har inte uppdaterat så bra idag, och det kommer förmodligen inte bli så bra uppdatering imon heller, men jag ska försöka. Nu sitter jag här med Johanna och taggar inför imon och beliberparaden :-D.
Jaja har inte så mycket mer att berätta, eller jo. Idag var jag på frölunda med mamma och fick 3 par skor, 3 tröjor, en byxshortsdress till avslutningen, ett halsband, och 2 nagellack.
Bilder på det kommer i nästa inlägg!

skämmig bild, vet inte vf jag laddar upp den...

Så bäst!

klicka här och här!

Beliber parad!

Beliber parad i GÖTEBORG, Lördag den 4 Juni.
Klockan 12.00-16.00.
Vi är nu 1216 belibers som är med i facebook gruppen och jag är säker på att vi kommer bli fler, det är över 500 som har svarat kanske.
Kom om du gillar Justin Bieber och vill få honom till Sverige.
Gå in på facebookgruppen som heter Beliber parad för mer info.

Jag ska dit, och är såhäääääär taggad!

Gårdagen..

Gårdagen var helt underbar, som jag sa. Men ska berätta lite mer nu.
Först skulle jag, Johanna, Lovisa och Cissi ta bussen upp till stensjön, men Johanna missade bussen så hon fick skjuss av sin pappa dit istället. Sen iallfall när vi kom fram så gick vi in på kiosken och köpte lite saker, sen mötte vi Ida och Johanna. Vi satte oss på ett ställe för oss själva och grillade hamburgare, korv och marshmallows (stavning). Och så satt vi där och bara flummade och hade mysigt och trevligt, och så tog vi kort och sånt. Men det var iallfall hur mysigt som helst och det måste göras om, sen skämde vi ut oss lite för vi gjorde typ "i en annan del av stensjön" (istället för "i en annan del av köping") och så dansade vi och sjöng och trodde inte att någon märkte, men så stog det typ 4 st och fiskade bakom ett träd som vi inte såg så det blev ju lite pinsamt, men det är ju vi vana vid ;). Kvällen kan ju förkortas med att säga att vi hade riktigt mysigt och flummigt!
Jaja 1 bild säger mer än 1000 ord, så ni får en bildbomb istället.








Ja vi är mongolider, men palla vara normal?



Johanna och Idis, ida ville inte vara med på så många bilder menmen..<3

blogg.se fuckar..

...igen :( fast inte sånt stort problem denna gången, men endå störande!

Nu åker vi

Nu åker vi, hörs när jag kommer hem eller nåt! :) Önska oss lycka till ?

Awesome kväll

Hemma från en underbar kväll med ida Lovisa och Johanna, förklarar mer imon och då kommer även bilder. Ska sova nu för ska ju som sagt upp tidigt imon. :)

1 Juni

nu är det sommar, asså verkligen, på riktigt! För det är ju 1 Juni :D :D :D.
Dagen kommer spenderas hemma och städa :(, men sen vid halv fem typ ska jag, Cissi, Johanna, Ida och antagligen Joel, David, Lovisa och kanske Anton åka upp till sjön och grilla och sånt!
Men måste åka hem tidigt vid typ 8 halv 9 för ska upp tidigt imon eftersom att Astrid ska på utställning! :)
Vi hörs sen! <3

RSS 2.0